Stijlvariëteiten van PVC visgraat vloeren

PVC visgraat heeft veel verschillende soorten vloeren waar je uit kunt kiezen. Elke variëteit heeft een andere kleur en patroon die hardhout zoals eik vrij goed nabootst. Er zijn tinten van lichtbruin, donkerbruin, wit, grijs en nog veel meer. Het is aan jou om de kleur te kiezen die het beste bij je interieurthema past. Houd er wel rekening mee dat de PVC vloer alleen de eiken hardhouten vloer nabootst. Hoewel het er hetzelfde uitziet en hetzelfde aanvoelt als hardhout, zijn PVC vloeren gemaakt van vinyl.

Waar kun je PVC vloeren gebruiken?

Je kunt PVC visgraat vloeren praktisch gebruiken waar je maar wilt. Je kunt het gebruiken voor zowel residentieel als commercieel gebruik. De meeste bedrijven die dure renovaties van kantoren willen vermijden, kiezen meestal voor goedkopere materialen zoals PVC vloeren. Als je van plan bent een huis te bouwen, kun je voor pvc-vloeren kiezen. Dit is vooral handig als je een kleiner budget hebt. Je kunt ook kiezen voor materialen zoals hardhout of natuursteen, hoewel PVC vloeren steeds meer in trek lijken te zijn.

Kies een eersteklas PVC vloer

Er zijn een heleboel PVC vloeren met verschillende soorten kwaliteit. Je moet iets gebruiken dat is beoordeeld en geverifieerd als een premium PVC vloer. De reden hiervoor is dat je geen namaak PVC vloer wilt hebben. Namaak PVC vloeren kunnen minder duurzaam zijn. Je kunt het verschil tussen een nep en een premium PVC vloer ook zien aan hoe de textuur aanvoelt. Het klik vloermechanisme moet ook veiliger aanvoelen bij premium PVC vloeren in vergelijking met de namaak variant.