Bedrijfsafval afvoeren

Als bedrijf heb je elke dag te maken met afval. Of je nu een klusjesman of bouwvakker bent die elke dag met grofvuil te maken heeft, of een kantoor hebt waar veel gemalen koffie de prullenbak in verdwijnt. Heb je er weleens over nagedacht waar dit allemaal blijft? Nou, bij Maton Groep Waalwijk bijvoorbeeld! 

Het is niet het leukste onderwerp, maar afval is wel iets wat elke dag weer terugkomt. Je kunt dit regelen via de gemeentelijke diensten, maar als je voor een particulier zoals Maton Groep gaat heb je net wat extra service. Duur denk je? Dat valt allemaal reuze mee! Je bepaalt zelf of je eenmalig een extra container kunt gebruiken of dat je op regelmatige basis je rolcontainer of bouwcontainer gewisseld wil hebben.

Het plaatsen van containers

Het fijne is dat je voor de plaatsing of het wisselen niet eens in de buurt hoeft te zijn. De werknemers van Maton Groep regelen het zelf voor je! Je hoeft dus niet door de regen je container aan de straat te zetten. En misschien nog wel fijner: je vergeet hem na een lange werkdag ook niet meer binnen te zetten. 

Heb je eenmalig een container nodig voor een grote klus, dan kun je voor alle afvalstromen ook gemakkelijk via de website een container bestellen. Vind je dat toch net lastig? Dan staat het vriendelijke personeel van Maton Groep je natuurlijk ook graag telefonisch, via de mail of chat te woord. Aan jou de keus, want de klant is hier echt koning!